Uitleg en gebruik app

Rallycheck

Installeer de Rallycheck app op uw telefoon. De Rallycheck app heeft u nodig voor het vinden van letters en tripmeter. Met de tripmeter meet u de rijafstanden. Hieronder de uitleg.

Downloaden
Ga naar App Store of Google Play Store en installeer de Rallycheck app op een andere telefoon.

Registreren
Na het downloaden dient u zich eerst te registreren in de app. U moet hetzelfde e-mailadres gebruiken als die van uw reservering. U krijgt een mail om uw e-mailadres te verifiëren.

Inloggen en verifiëren
Zorg na het inloggen dat het e-mailadres geverifieerd is. U kunt dit controleren bij ‘Settings’. De e-mail verificatie is vereist om de app te kunnen gebruiken, zorg daarom dat deze groen is. De telefoonverificatie is niet vereist en mag een rood kruis bevatten.

Rally selecteren
Druk na verificatie, linksboven op het menu en kies voor ‘Select Rally’. Kies vervolgens de rally waar u zich voor heeft aangemeld. De rally is wellicht nog niet direct zichtbaar.

Indien u twee uur voor aanvang geen rally kunt selecteren moet u contact opnemen met Bcause.
T: +31 (0)85 – 773 6006
E: info@rallysbcause.nl

Gegevens laden en starten

Bovenin verschijnt een melding met ‘Succes!’. De gegevens van de rally zijn geladen. Houd de app op dit scherm staan tijdens het rijden. De letters verschijnen tijdens het rijden in beeld. We raden u aan deze video te bekijken waarin een aantal tips worden toegelicht voor het gebruik van de app.

De tripmeter staat in het grijze vlak (in de afbeelding 0,00km) en kan onder andere gebruikt worden voor bol-pijl situaties. Door op ‘Clear’ te drukken kunt u weer de volgende situatie meten.

Succes!