Twente verwent je

Twente verwent je

Prijs
vanaf€ 459,-p.p.  Klik op verstuur en wij gaan voor u aan de slag!

  Opslaan op verlanglijstje

  Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijstje is een account vereist

  2607

  Daarom Getaways Bcause

  • Wij kennen alle geheime weggetjes
  • Eten en slapen als een vorst
  • Aan alles is gedacht

  Heeft u een vraag?

  Aarzel niet bij onduidelijkheden of wanneer u een experience wilt samenstellen naar uw eigen wensen. Wij staan voor u klaar!

  + 085 773 6006

  info@getawaysbcause.nl

  Wat in het Twentse coulisselandschap lang geheim bleef, onthult deze route. Bocht na bocht verwent Twente, met oogstrelende uitzichten en hartelijke gastvrijheid.

  Let’s getaway the Tukker way. ‘Good goan!’

  • 3-daags arrangement
  • Makkelijk of uitdagend
  • Enschede - De Lutte
  Arrangement

  voor 2 personen

  • Twente verwent u geheel verzorgd 2 dagen in een landelijke omgeving. Gegarandeerd genieten, want u gaat 2 nachten doorbrengen op Landgoed De Wilmersberg, een begrip in wijde omgeving. Uw luxe 2-persoonskamer, uiteraard inclusief een heerlijk ontbijt, is voor deze dagen uw zorgeloze buitenverblijf.
  • U begint uw avontuur bij Huize Hölterhof, Enschede met een heerlijke cappuccino en een verrukkelijke cheesecake, want dit startpunt staat bekend om het heerlijke eten en puur genieten.
  • Met uw eigen gepersonaliseerde roadmap, de benodigde rally equipment en diverse lokale lekkernijen gaat u op weg om vervolgens in 2 dagen via de mooiste en onvindbare weggetjes het Twentse land te beleven. Intieme doorkijkjes wisselen zich af met bosrijke omgeving en kleinschalige weitjes. En ziet u daar nou een ree…?
  • Krijgt u rond de middag trek? Maakt u zich geen zorgen, de route leidt u vanzelf naar uw lunchlocatie, een mooi plekje dat u alles biedt wat u op dat moment nodig heeft. Mocht u ‘s ochtends en/of ‘s middags willen genieten van een heerlijke versnapering hebben we hiervoor enkele suggesties opgenomen in uw roadmap.
  • Dat de Wilmersberg niet alleen excelleert in overnachtingen maar ook in gastronomie, zult u de eerste avond meemaken. Chefkok Ronald Bor en zijn team werken graag met verse, biologische producten uit de streek. Dat wordt genieten tot laat in de avond.
  • Natuurlijk dagen we u ook een beetje uit tijdens de route… Met de speciaal daarvoor ontwikkelde ‘Rallycheck’ app kunt u middels diverse virtuele routecontroles bijhouden hoe u het rallyrijden beheerst. Tevens weet u zo zeker dat u de juiste route rijdt en dus niets mist van alle verstopte Twentse weelderigheid.

  Optioneel

  • Extra ontspannen beginnen met een voorovernachting bij het startpunt, Huize Hölterhof, Enschede
  • Voor de 2e avond een 3-gangen keuze diner bij restaurant Landgoed De Wilmersberg à € 40,- p.p. exclusief dranken
  • Kunt u nog geen afscheid nemen van de weelderige omgeving? Boek dan een extra overnachting bij Landgoed De Wilmersberg, De Lutte

  Startpunt van de route

  Huize Hölterhof
  Huize Holterhoflaan 10
  7534 PH Enschede

  Overnachtingen

  Landgoed De Wilmersberg 4*
  Rhododendronlaan 7
  7587 NL De Lutte

  Meer informatie

  Programma

  Dag 1

  Op de door u gekozen datum wordt u ontvangen met een kop koffie of thee en wat lekkers bij Bistro Hölterhof te Enschede. Wat gaat de dag brengen? De voorpret begint al met het openen van het routeboek. Zeker weten dat u niets mist? Zet dan de ‘Rallycheck’ app maar aan.

  Via de mooiste en onvindbare weggetjes ontdekt u op de eerste dag de omgeving van Enschede, Haaksbergen, Borculo, Holten en De Lutte. De lunch hebben wij voor u geregeld. Voor een extra ochtend- en middagstop hebben wij suggesties opgenomen in het routeboek.

  Bij aankomst in De Lutte bij Landgoed De Wilmersberg 4* wordt u gastvrij ontvangen met een aperitief en amuse, waarna u naar een van de vernieuwde bos- of tuinkamers wordt gebracht om u op te frissen voor het diner. Landgoed De Wilmersberg beschikt over een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een culinair 3- of 4-gangen diner. De passie voor lekker, goed en eerlijk eten is groot bij De Wilmersberg. Ronald Bor en zijn team werken het liefst met verse, biologische producten uit de streek. Groenten staan centraal, al dan niet aangevuld met een heerlijk stuk vlees of vis. Ze bereiden voor elk wat wils!

  Dag 2

  Nadat u tijdens een verkwikkende nacht tot rust bent gekomen in een van de bos- of tuinkamers op het landgoed en genoten heeft van het ontbijt is het tijd om uw auto weer te starten! U ontvangt bij vertrek een take away bag met water, candybars en fruit. Vandaag rijdt u via Vasse, Dalfsen naar Hellendoorn om uiteindelijk weer bij Landgoed De Wilmersberg te finishen. De lunch hebben wij voor u geregeld. Voor een extra ochtend- en middagstop hebben wij suggesties opgenomen in het routeboek.

  Dag 3

  Na een 2e nacht op het landgoed en nadat u genoten heeft van het ontbijt heeft u vandaag de tijd om Twente verder te ontdekken. Golfen bij het Rijk van Sybrook, een bezoek aan het rijksmuseum Twenthe, genieten in de wellness boutique De Wilmersberg, een Solex tour maken door de prachtige omgeving of heerlijk wandelen door de Twentse natuur. De keuze is reuze!

  U kunt eventueel nog genieten van een drankje, hapje of u kunt uw arrangement verlengen met een extra overnachting.

  Bij thuiskomst kunt u heerlijk genieten van uw Twentse pakket dat u bij vertrek ontvangt en zijn wij uiteraard erg benieuwd hoe u het heeft gehad!

  Route

  De exacte route is nog een verrassing. Op onderstaande kaart ziet u de regio waarin de route ‘Twente verwent je’ gereden wordt.

  FAQ

  Op welke dag vindt de Getaway plaats?

  U kunt op elke gewenste dag de Getaway rijden! Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

  Heb ik ervaring nodig voor het rijden van deze Getaway?

  Nee, deze Getaway is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u zich inschrijft kunt u een keuze maken uit twee niveau’s: ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’

  Wat kan ik verwachten bij elk niveau?

  De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

  Hoe ontvang ik de routeboeken?

  Wanneer u zich heeft ingeschreven, wij de beschikbaarheid hebben gecheckt en uw boeking definitief hebben gemaakt, ontvangt u het routeboek met rallytools thuisgestuurd. Op de dag van uw reservering ontvangt u op de startlocatie een Take away bag met lekkernijen. Uiteraard wordt u tijdens uw arrangement ook meerdere keren verrast.

  Moet ik verder nog iets meenemen?

  2 smartphones en smartphone laders voor in de auto. U heeft een smartphone nodig voor twee dingen: Tijdens het navigeren zult u rijafstanden moeten opmeten. U kunt de dagteller van uw auto gebruiken, maar handiger is een app op uw telefoon. Op een andere telefoon gaat u tijdens het rijden letters vinden met de Rallycheck app. Dit is niet verplicht, maar wel een leuke toevoeging voor meer rallygevoel! Dus in het kort, 2 smartphones: één voor het meten van rijafstanden, één voor het vinden van letters.

  Welke apps heb ik nodig?

  Voor het opmeten van rijafstanden raden wij voor Android telefoons GPS Tripmeter aan en voor Apple telefoons Rallytracks. Voor het vinden van letters onderweg gebruikt u de Rallycheck app, dit is een speciale app die is ingericht voor Getaways Bcause. Alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play Store op uw smartphone.

  Wanneer u een Getaway boekt, ontvangt u een uitleg over het instellen en gebruik van de betreffende apps.