Lemmer-friesland Avontuurlijk karren langs Fryske Marren

Avontuurlijk karren langs Fryske Marren

Prijs
vanaf€ 552,-p.p.  Klik op verstuur en wij gaan voor u aan de slag!

  Opslaan op verlanglijstje

  Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijstje is een account vereist

  2392

  Daarom Getaways Bcause

  • Wij kennen alle geheime weggetjes
  • Eten en slapen als een vorst
  • Aan alles is gedacht

  Heeft u een vraag?

  Aarzel niet bij onduidelijkheden of wanneer u een experience wilt samenstellen naar uw eigen wensen. Wij staan voor u klaar!

  + 085 773 6006

  info@getawaysbcause.nl

  Niet kaatsen, fierljeppen, skûtsjesilen of schaatsen… het échte avontuur vindt u rijdend. De zon op Fryske wateren… onovertroffen hoe die aanblik een gemoed kan opfrysken.

  Let’s getaway de Fryske way!

  • 3-daags arrangement
  • Makkelijk of uitdagend
  • Zwolle - Beetsterzwaag - Dalfsen
  Arrangement

  voor 2 personen

  • Ontsnappen in Friesland is geheel verzorgd 2 dagen vertoeven in een schitterende omgeving. Het vooruitzicht om 2 nachten door te brengen op het luxe Landgoed Lauswolt 5* op een 2-persoons kamer met natuurlijk een vorstelijk ontbijt, doet de sleur van alledag van u afglijden.
  • En het genieten begint al als u met uw auto aankomt bij het startpunt van deze getaway, Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle. Daar weten ze wat gastvrij onthaal betekent: een uitstekende kop koffie of thee met wat lekkers erbij.
  • Met uw eigen gepersonaliseerde roadmap, de benodigde rally equipment en diverse lokale lekkernijen gaat u op weg om vervolgens in 2 dagen via de mooiste en onvindbare weggetjes het Friese land te beleven. Als we zeggen indrukwekkende wolkenpartijen, brede weilanden, smalle slootjes, vergezichten met lonkende dorpjes, weet u genoeg.
  • Beide dagen leidt de route u rond de middag naar een bijzonder locatie, u kunt direct aanschuiven want lunch en drankje is inbegrepen. Mocht u ‘s ochtends en/of ‘s middags willen genieten van een heerlijke versnapering hebben we hiervoor enkele suggesties opgenomen in uw roadmap.
  • De eerste avond leggen we u gastronomisch in de watten, met een aperitief en amuse en aansluitend een 3-gangen keuze diner bij Landgoed Lauswolt in restaurant Bistro Nijeholt, niet voor niets bekroond met een Bib Gourmand.
  • Om de route wat uitdagender te maken, hebben we de ‘Rallycheck’ app ontwikkeld. Middels diverse virtuele routecontroles, die u met uw telefoon op uw dashboard verzamelt, weet u of u de ins en outs van het rallyrijden beheerst en de juiste route rijdt.

  Optioneel

  • Extra ontspannen beginnen met een voorovernachting bij het startpunt, Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch, Zwolle
  • Voor de 2e avond een 3-gangen keuze diner bij Landgoed Lauswolt in restaurant Bistro Nijeholt à € 39,- p.p. exclusief dranken
  • Of een 4-gangen diner bij Landgoed Lauswolt in restaurant Heeren van Harinxma à € 69,- p.p. exclusief dranken
  • Kunt u nog geen afscheid nemen van de heerlijke omgeving? Boek dan een extra overnachting bij Mooirivier Dalfsen, Dalfsen, een inspirerend hotel aan de Vecht.

  Startpunt van de route

  Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch 4*
  Stationsweg 9 
  8011 CZ Zwolle

  Overnachtingen

  Landgoed Lauswolt 5*
  Van Harinxmaweg 10
  9244 CJ Beetsterzwaag

  Meer informatie

  Programma

  Dag 1

  Op de door u gekozen datum wordt u allerhartelijkst ontvangen met een kop koffie of thee en wat lekkers bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch te Zwolle. Wat gaat de dag brengen? De voorpret begint al met het openen van het routeboek. Zeker weten dat u niets mist? Zet dan de ‘Rallycheck’ app maar aan.

  Via de mooiste en onvindbare weggetjes ontdekt u op de eerste dag de omgeving van Zwolle, Giethoorn, Lemmer, Easterein en Beetsterzwaag. De lunch hebben wij voor u geregeld. Heeft u daarnaast nog zin om rustig neer te strijken? Voor dat doel hebben we een aantal locaties opgenomen in het routeboek die de moeite van het verkennen waard zijn.

  Bij aankomst in Beetsterzwaag bij Landgoed Lauswolt 5* wordt u gastvrij ontvangen met een aperitief en amuse, waarna u naar een van de mooie luxe kamers wordt gebracht om u op te frissen voor het diner. Landgoed Lauswolt beschikt over 2 restaurants waar u de eerste avond geniet van een 3-gangen keuze diner in restaurant Bistro Nijeholt. Wilt u liever een culinair 4-gangen diner in het met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma? Dat regelen wij u uiteraard ook graag voor u.

  Dag 2

  Nadat u tot rust bent gekomen in een van de luxe kamers op het landgoed en genoten heeft van het ontbijt heeft u vandaag de tijd om Friesland verder te ontdekken. Laat u bijvoorbeeld uitdagen door de 18-holes in de achtertuin van Landgoed Lauswolt, het beste golfresort van Nederland! Of ga voor totale ontspanning in de Wellness & Spa op het landgoed. Het Fryske landschap nodigt ook uit voor een fiets- of wandeltocht, met een pitoresk terrasje in één van de dorpjes. Mogelijkheden te over.

  Dag 3

  Na een 2e nacht op het landgoed is het tijd om uw auto weer in te stappen. Bij vertrek ontvangt u een Fries pakket en een take away bag met heerlijke lekkernijen, zoet én gezond. Vervolgens rijdt u via Oldeberkoop, De Schiphorst en Grand Cafe Olde Postkantoor naar Dalfsen. De route leidt u vanzelf naar de bijzondere locatie waar u gaat genieten van een heerlijke lunch. Voor een ochtend- en middagstop hebben wij suggesties opgenomen in het routeboek. De finish van dit 3-daagse arrangement is Hotel Mooirivier. Een bijzonder hotel op een unieke plek aan de vecht met de looks van een boutique hotel net buiten Zwolle. U kunt hier nog genieten van een drankje, hapje of u kunt uw arrangement verlengen met een extra overnachting op een van de mooie kamers.

  Bij thuiskomst kunt u heerlijk genieten van uw Friese pakket en zijn wij uiteraard erg benieuwd hoe u het heeft gehad!

  Let’s getaway the Fryske way!

  Route

  De exacte route is nog een verrassing. Op onderstaande kaart ziet u de regio waarin de route ‘Avontuurlijk karren langs Fryske Marren’ gereden wordt.

  FAQ

  Op welke dag vindt de Getaway plaats?

  U kunt op elke gewenste dag de Getaway rijden! Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

  Heb ik ervaring nodig voor het rijden van deze Getaway?

  Nee, deze Getaway is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u zich inschrijft kunt u een keuze maken uit twee niveau’s: ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’

  Wat kan ik verwachten bij elk niveau?

  De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

  Hoe ontvang ik de routeboeken?

  Wanneer u zich heeft ingeschreven, wij de beschikbaarheid hebben gecheckt en uw boeking definitief hebben gemaakt, ontvangt u het routeboek met rallytools thuisgestuurd. Op de dag van uw reservering ontvangt u op de startlocatie een Take away bag met lekkernijen. Uiteraard wordt u tijdens uw arrangement ook meerdere keren verrast.

  Moet ik verder nog iets meenemen?

  2 smartphones en smartphone laders voor in de auto. U heeft een smartphone nodig voor twee dingen: Tijdens het navigeren zult u rijafstanden moeten opmeten. U kunt de dagteller van uw auto gebruiken, maar handiger is een app op uw telefoon. Op een andere telefoon gaat u tijdens het rijden letters vinden met de Rallycheck app. Dit is niet verplicht, maar wel een leuke toevoeging voor meer rallygevoel! Dus in het kort, 2 smartphones: één voor het meten van rijafstanden, één voor het vinden van letters.

  Welke apps heb ik nodig?

  Voor het opmeten van rijafstanden raden wij voor Android telefoons GPS Tripmeter aan en voor Apple telefoons Rallytracks. Voor het vinden van letters onderweg gebruikt u de Rallycheck app, dit is een speciale app die is ingericht voor Getaways Bcause. Alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play Store op uw smartphone.

  Wanneer u een Getaway boekt, ontvangt u een uitleg over het instellen en gebruik van de betreffende apps.