Südtirol Dolomiti

Dolomiti Südtirol

Nieuw!
vanaf€ 745,-p.p.  Klik op verstuur en wij gaan voor u aan de slag!

  Opslaan op verlanglijstje

  Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijstje is een account vereist

  2922

  Daarom Getaways Bcause

  • Wij kennen alle geheime weggetjes
  • Eten en slapen als een vorst
  • Aan alles is gedacht

  Heeft u een vraag?

  Aarzel niet bij onduidelijkheden of wanneer u een experience wilt samenstellen naar uw eigen wensen. Wij staan voor u klaar!

  + 085 773 6006

  info@getawaysbcause.nl

  Het land van mode, koffie en lekker eten. Niet te vergeten zijn de mooie kustlijnen, landschappen en bergpassen.

  Let’s getaway the Dolomiti way!

  • 4-daags arrangement
  • Makkelijk middels navigatiesysteem
  • Avelengo - Bad Teinach
  • Beschikbaar vanaf april
  Arrangement

  voor 2 personen

  • 3 dagen sturen middels een route in uw navigatiesysteem over de mooiste en onvindbare weggetjes van het bergachtige Italië naar Duitsland (Let op: géén routeboek met routesystemen of beschrijvende route)
  • 4 overnachtingen o.b.v. een 2-persoonskamer inclusief ontbijt (hotel naar keuze)
  • Ontvangst en start bij hotel naar keuze inclusief een overheerlijke Italiaanse cappuccino en Tiroler Apfelstrudel
  • Culinaire 3- of 4-gangen diners, welverdiende lunches op unieke plekken en diverse optionele stoplocaties voor de beste Italiaanse koffie, een verfrissend drankje en/of heerlijke lekkernijen
  Hotels

  o.b.v. 2-persoonskamer incl. ontbijt

  optie nacht 1, 2 en 3

  Hotel Chalet Mirabell ★★
  Via Falzeben 112
  39010 Avelengo di Sopra BZ, Italië

  Hotel Grünwalderhof
  St. Georgener-Straße 50b
  39017 Schenna, Italië

  optie nacht 4

  Hotel Therme Bad Teinach
  Otto-Neidhart-Allee 5
  75385 Bad Teinach-Zavelstein, Duitsland

  Der Lautenbachhof
  Der Lautenbachhof 1
  75385 Bad Teinach-Zavelstein, Duitsland

  Opties

  optioneel bij te boeken

  • Wellness behandelingen
  • Extra (relax)dag en overnachting
  • Bezoek aan Porsche Museum Stuttgart
  Programma

  Dag 0 - naar startlocatie

  Het is tijd om af te reizen naar de Dolomieten in Südtirol! U rijdt op eigen gelegenheid naar het door u geselecteerde hotel voor de aankomende 3 nachten.

  Dag 1 - Nigrapas en Sellapas

  Vandaag is de eerste échte dag van de tour! Vanaf het hotel neemt u de kortste route naar het centrale startpunt in de buurt. Vanaf het startpunt kronkelt u naar beneden via mooie stuurmanswegen langs verschillende bergdorpjes. Via de N-weg rijdt u richting de grandioze Dolomieten (= haarspeldbochtenhemel!) waar u een prachtig landschap en iconische passen te wachten staan.

  You ain’t seen nothing yet! Als u denkt dat u bergen kent, dan bent u nog niet in de Dolomieten geweest. Ruigheid in zijn puurste vorm omringt door asfalt zo mooi als een biljartlaken. Schaamranden op uw banden bent u hier binnen een uur kwijt, gegarandeerd!

  Na een ronde door de Dolomieten rijdt u weer terug via de N-weg langs de grote stad Bolzano. Uiteindelijk blaast u weer de berg op richting het door u gekozen hotel. Hier heeft u alle tijd en ruimte om heerlijk na te genieten!

  Dag 2 - San Paolo en Mendelpas

  Vandaag rijdt u een iets kortere route, zodat er aan het eind van de route genoeg vrije tijd is. Denk aan relaxen in het hotel of de mooie stad Meran verkennen! Vanaf het door u gekozen hotel rijdt u op eigen gelegenheid via de kortste route naar het centrale startpunt. Na een stukje N-weg rijdt u vervolgens dwars tussen de appelboomgaarden door. Via het artistieke dorpje San Paolo start u aan de Mendelpas, een flinke klim!

  De ijle lucht én de vergezichten zijn adembenemend: hoge bergtoppen en azuurblauwe meren. Wij hebben voor u de mooiste weggetjes op de door u te volgen navigatieroute vastgelegd! Boven op de Mendelpas stuurt u geleidelijk aan richting het dal, om via Meran weer naar het door u geselecteerde hotel te rijden… Hier heeft u alle tijd om te genieten van de prachtige omgeving en alles wat het hotel u te bieden heeft.

  Dag 3 - Timmelsjoch - Duitsland

  Vandaag is een langere route, maar zeker de moeite waard. U rijdt via de Timmelsjoch die uitkomt op de Fernpass! Hier schiet u Duitsland in. Via een flink stuk over de Autobahn (trek het gas lekker los) en mooie Duitse stuurmanswegen binnendoor, komt u aan in het mooie plaatsje Bad Teinach-Zavelstein.

  Route

  De exacte route is nog een verrassing. Op onderstaande kaart ziet u de regio waarin de route  ‘Dolomiti Südtirol’ gereden wordt.

  FAQ

  Op welke dag vindt de Getaway plaats?

  U kunt op elke gewenste dag de Getaway rijden! Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

  Heb ik ervaring nodig voor het rijden van deze Getaway?

  Nee, deze Getaway is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u deze Getaway boekt ontvangt u per dag alle informatie en een link naar de juiste route die u middels uw navigatie via Google.maps volgt.

  Hoe ontvang ik de informatie en de route?

  Wanneer wij de beschikbaarheid hebben gecheckt en de boeking van uw Getaway hebben bevestigd, ontvangt u van ons uw Getawaybox met alle nodige informatie thuis. De Google.maps link met de juiste route per dag ontvangt u digitaal per e-mail.