Limburg op z'n bourgondisch

Limburg op z’n bourgondisch

Prijs
vanaf€ 487,-p.p.  Klik op verstuur en wij gaan voor u aan de slag!

  Opslaan op verlanglijstje

  Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijstje is een account vereist

  2829

  Daarom Getaways Bcause

  • Wij kennen alle geheime weggetjes
  • Eten en slapen als een vorst
  • Aan alles is gedacht

  Heeft u een vraag?

  Aarzel niet bij onduidelijkheden of wanneer u een experience wilt samenstellen naar uw eigen wensen. Wij staan voor u klaar!

  + 085 773 6006

  info@getawaysbcause.nl

  Optimaal en bourgondisch genieten! Glooiend met een zachte G, leiden en verleiden het heuvellandschap, de nostalgische dorpjes, de groene weides en hoogstamgaarden u naar het exclusieve Kasteel TerWorm.

  Let’s getaway met zachte G!

  • 3-daags arrangement
  • Makkelijk of uitdagend
  • Best - Heerlen
  Arrangement

  voor 2 personen

  • Kiest u voor de getaway ‘Limburg op zijn bourgondisch’, kiest u voor een geheel verzorgde unieke beleving inclusief 2 overnachtingen in het feeërieke Kasteel TerWorm op een luxe 2-persoonskamer met uiteraard een heerlijk ontbijt.
  • U begint deze bourgondische Getaway bij hotel Bed & Bos waar u onder het genot van een overheerlijke cappuccino en een verleidelijke zoete versnapering het bourgondische Limburg leert kennen.
  • Met uw eigen gepersonaliseerde roadmap, de benodigde rally equipment en diverse bourgondische lekkernijen gaat u vervolgens op weg om in 2 dagen via de meest verrassende en onvindbare weggetjes het golvende heuvellandschap van Limburg en het prachtige glooiende Belgisch Limburg te ontdekken. Wij kennen alle ins en outs van de omgeving en nemen u graag mee op deze reis. Mocht u ‘s ochtends en/of ‘s middags willen genieten van een bourgondische versnapering hebben we hiervoor enkele suggesties opgenomen in uw roadmap.
  • Voor een welverdiende lunch op unieke plekken tijdens beide dagen hebben wij alvast gezorgd. Zodra u de oprijlaan van het exclusieve kasteelhotel TerWorm oprijdt, voelt u zich meteen thuis in Limburgse weelde. Een heerlijk verkoelend drankje en bijbehorende culinaire verrassingen staan al op u te wachten. Laat u vervolgens verrassen door de enthousiaste keukenbrigade van Kasteel TerWorm en geniet van de beste streek- en seizoensproducten en begeleidende wijnen in het prachtige restaurant met auberge en terras want het diner op de eerste avond is inbegrepen.
  • Hoe u weet of u de juiste route rijdt? Middels een speciaal ontwikkelde ‘Rallycheck’ app hebben wij diverse routecontroles virtueel op de route geplaatst. Met uw telefoon op uw dashboard verzamelt u deze controles, mits u de juiste route rijdt uiteraard!

  Optioneel

  • Extra 3-gangen menu de Saison bij Kasteel TerWorm vanaf € 42,50 p.p. exclusief dranken
  • Voorovernachting bij Hotel Bed & Bos, Best
  • Extra overnachting Kasteel TerWorm, Heerlen

  Startpunt van de route

  Hotel Bed & Bos
  Sonseweg 37
  5681 BH Best

  Overnachtingen

  Kasteel TerWorm 4*
  Terworm 5
  6411 RV Heerlen

  Meer informatie

  Programma

  Dag 1

  Op de door u gekozen datum wordt u met alle egards ontvangen bij Hotel Bed & Bos in Best. De geur van vers gezette koffie en zelfgebakken zoetigheden komt u al tegemoet. Onder het genot van al deze lekkernijen kunt u zich verdiepen in het routeboek en eventueel de ‘Rallycheck’ app aanzetten.

  Via de mooiste en onvindbare weggetjes door het glooiende heuvellandschap ontdekt u op de eerste dag de omgeving van Best, Ysselsteyn, Helden, Bree (België) en Heerlen. Rond de middag staat er een bourgondische lunch voor u klaar bij restaurant de Belaeving, gevestigd op een geweldige locatie in het bos. Wilt u ‘s ochtends en/of ‘s middags genieten van een heerlijke versnapering, vindt u hiervoor enkele suggesties in uw roadmap.

  Bij aankomst in het exclusieve kasteelhotel TerWorm kunt u heerlijk onthaasten en wordt u gastvrij ontvangen met een aperitief en amuse, waarna u naar uw luxueuze kamer wordt gebracht om u op te frissen voor het diner: de overtreffende trap van genieten en onthaasten. Kasteel TerWorm beschikt over een prachtig restaurant met auberge en terras (het mooiste terras van Zuid-Limburg vindt u aan de slotgracht van Kasteel terWorm) waar u heerlijk kunt genieten van een culinair diner. Met de wisselende seizoenskaart laten zij u genieten van gastronomische creaties van de keukenbrigade onder leiding van de Chef de Cuisine. Kasteel TerWorm serveert biologische producten, veelal uit eigen streek. Laat u daarnaast adviseren over passende wijnen door de sommelier.

  Dag 2

  Nadat u tot rust bent gekomen in een van de luxe kamers van het kasteel, ontwaakt u in Limburgse weelde en staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar. Vervolgens is het tijd om uw auto weer te starten! U ontvangt bij vertrek diverse bourgondische lokale lekkernijen voor onderweg. Vandaag rijdt u via Wittem, Monschau (Duitsland) naar Voeren (België) om uiteindelijk weer bij Kasteel TerWorm te finishen. U zult genieten van een heerlijke lunch met ingrediënten uit eigen tuin bij restaurant Grunenthal, gelegen temidden van een vallei. Mocht u ‘s ochtends en/of ‘s middags willen genieten van een heerlijke versnapering kunt u hiervoor enkele suggesties vinden in uw roadmap.

  Dag 3

  Na een 2e nacht in het kasteel en nadat u genoten heeft van het ontbijt, heeft u vandaag de tijd om Limburg verder te ontdekken. Fietsen, een bezoek aan de Amerikaanse begraafplaats van de Tweede Wereldoorlog, genieten in Carolus Thermen, shoppen in Roermond of Maasmechelen Village, wandelen in de omgeving van het drielandenpunt Vaals, 18-holes golfen of een tour door het donkere grottenstelsel vol geschiedenis recht onder Maastricht. U vult de dag in zoals u dat wilt! U kunt eventueel nog genieten van een drankje met bijbehorende lekkernijen of als u nog geen afscheid kunt nemen van de Limburgse weelde… verleng dan gerust uw getaway ‘Bourgondisch Limburg’ zodat u nog wat langer kunt genieten van deze bijzondere beleving.

  Bij thuiskomst kunt u heerlijk nagenieten van diverse bourgondische Limburgse specialiteiten die u bij het verlaten van Kasteel TerWorm heeft ontvangen. Een unieke beleving verzekerd!

  Route

  De exacte route is nog een verrassing. Op onderstaande kaart ziet u de regio waarin de route ‘Limburg op z’n bourgondisch’ gereden wordt.

  FAQ

  Op welke dag vindt de Getaway plaats?

  U kunt op elke gewenste dag de Getaway rijden! Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

  Heb ik ervaring nodig voor het rijden van deze Getaway?

  Nee, deze Getaway is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u zich inschrijft kunt u een keuze maken uit twee niveau’s: ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’

  Wat kan ik verwachten bij elk niveau?

  De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

  Hoe ontvang ik de routeboeken?

  Wanneer u zich heeft ingeschreven, wij de beschikbaarheid hebben gecheckt en uw boeking definitief hebben gemaakt, ontvangt u het routeboek met rallytools thuisgestuurd. Op de dag van uw reservering ontvangt u op de startlocatie een Take away bag met lekkernijen. Uiteraard wordt u tijdens uw arrangement ook meerdere keren verrast.

  Moet ik verder nog iets meenemen?

  2 smartphones en smartphone laders voor in de auto. U heeft een smartphone nodig voor twee dingen: Tijdens het navigeren zult u rijafstanden moeten opmeten. U kunt de dagteller van uw auto gebruiken, maar handiger is een app op uw telefoon. Op een andere telefoon gaat u tijdens het rijden letters vinden met de Rallycheck app. Dit is niet verplicht, maar wel een leuke toevoeging voor meer rallygevoel! Dus in het kort, 2 smartphones: één voor het meten van rijafstanden, één voor het vinden van letters.

  Welke apps heb ik nodig?

  Voor het opmeten van rijafstanden raden wij voor Android telefoons GPS Tripmeter aan en voor Apple telefoons Rallytracks. Voor het vinden van letters onderweg gebruikt u de Rallycheck app, dit is een speciale app die is ingericht voor Getaways Bcause. Alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play Store op uw smartphone.

  Wanneer u een Getaway boekt, ontvangt u een uitleg over het instellen en gebruik van de betreffende apps.