Benelux 'De Luxe'

Benelux ‘De Luxe’

Prijs
vanaf€ 595,-p.p.  Klik op verstuur en wij gaan voor u aan de slag!

  Opslaan op verlanglijstje

  Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijstje is een account vereist

  2719

  Daarom Getaways Bcause

  • Wij kennen alle geheime weggetjes
  • Eten en slapen als een vorst
  • Aan alles is gedacht

  Heeft u een vraag?

  Aarzel niet bij onduidelijkheden of wanneer u een experience wilt samenstellen naar uw eigen wensen. Wij staan voor u klaar!

  + 085 773 6006

  info@getawaysbcause.nl

  Drie dagen, drie landen. Onvoorstelbaar mooi, onvoorspelbaar qua route. De mooiste haarspeldbochten leiden u naar het majestueuze Chateau d’Urspelt.

  Let’s getaway the Royal way!

  • 3-daags arrangement
  • Makkelijk of Uitdagend
  • Baarlo - Urspelt - Vaals
  • Gehele jaar beschikbaar
  Arrangement

  voor 2 personen

  • 2 dagen sturen over de mooiste en onvindbare weggetjes van Nederland naar Luxemburg en weer terug aan de hand van een routeboek met diverse routesystemen (keuze uit gemakkelijk of uitdagend)
  • 2 overnachtingen in een majestueus hotel naar keuze o.b.v. een 2-persoonskamer inclusief ontbijt
  • Ontvangst en start bij een hotel naar keuze inclusief een overheerlijke cappuccino en een verleidelijke zoete versnapering
  • Culinair 3-gangen diner
  Hotels

  o.b.v. 2-persoonskamer incl. ontbijt

  voorovernachting/startlocatie

  Het Raadhuys – Design B&B
  Markt 1
  5995 BB Kessel, Nederland

  Pillows Charme Hotel Château De Raay
  Raayerveldlaan 6
  5991 EN Baarlo

  overnachting(en)

  Chateau d’Urspelt ★★★★
  Am Schlass
  9774 Urspelt, Luxemburg

  afsluitende overnachting(en)

  Kasteel Bloemendal ★★★★
  Bloemendalstraat 150
  6291 CM Vaals, Nederland

  Opties

  optioneel bij te boeken

  • Voorovernachting in een hotel naar keuze
  • Wellness behandelingen
  • Extra (relax)dag en overnachting
  • 3- of 4-gangen diner Chateau d'Urspelt
  • Afsluitend diner en overnachting
  Programma

  Dag 1

  Op de eerste dag van deze drie daagse getaway wordt u met genoegen ontvangen bij Hotel Chateau de Raaij in Baarlo, waar u kunt genieten van een heerlijke versnapering. Hierna is het tijd om uw gepersonaliseerde roadmap naar Benelux ‘De Luxe’ te openen en eventueel de ‘Rallycheck’ app aan te zetten. Op naar een paar heerlijke luxe dagen om met elkaar in alle rust te genieten van unieke plekjes en fantastische weggetjes.

  Via de mooiste en onvindbare petites routes ontdekt u op de eerste dag de omgeving van het bourgondische Zuid-Limburg, de prachtige Belgische Ardennen en tenslotte de groene heuvels van het schilderachtige Luxemburg. Mocht u ‘s ochtends en/of ‘s middags willen genieten van een heerlijke versnapering kunt u hiervoor enkele suggesties vinden in uw roadmap.

  Bij aankomst in het Luxemburgse Urspelt wacht u de volgende verrassing. U gaat overnachten in het majestueuze Chateau d’Urspelt. Volledig gerestaureerd met passie en respect voor het erfgoed, biedt dit monumentale kasteel charme, elegantie en rust in het Groothertogdom Luxemburg. Gelegen in het hart van het Our Natural Park, combineert het de gastvrijheid en het comfort van dit luxe hotel in Luxemburg met de luxe en verfijnde setting van een romantische historische residentie. Op deze plek komt het koninklijke gevoel echt tot leven.

  Geniet van een heerlijk aperitief voorzien van een culinaire verrassing van dit prachtige chateau. Voordat het diner begint kunt u zich heerlijk opfrissen op een van de luxe hotelkamers. Prikkel en verwen uw smaakpapillen in het Restaurant du Château. Door zijn warme decoratie en zijn gastronomische aanpak, is het restaurant van het Château d’Urspelt volledig gewijd aan culinaire ontdekkingen en aan de totale tevredenheid van zijn gasten. Geheel in stijl wordt de Franse keuken aan u aangeboden. U zult ook een selectie aan wijnen ontdekken die worden aangeboden onder unieke voorwaarden, met in het bijzonder een uitgebreid aanbod van Luxemburgse wijnen en crémants.

  Dag 2 (optioneel)

  Nadat u heeft genoten van een heerlijk ontbijt bij Chateau d’Urspelt, heeft u de tijd om Luxemburg verder te ontdekken. U kunt uiteraard de auto pakken en de prachtige regio’s Moselle / Ardennen en klein Zwitserland gaan beleven. Indien u dit wenst, kunnen wij een heerlijk gevulde picknickmand voor u samenstellen. Uiteraard kunt u ook genieten van de wellness op het chateau of, indien u een golfliefhebber bent, kunt u op de prachtige 18 holes baan van Clervaux heerlijk een balletje slaan. Mogelijkheden te over om te genieten van de mooie omgeving van Chateau d’Urspelt.

  Dag 3

  Nadat u tot rust bent gekomen in een van de luxe kamers in het chateau en genoten heeft van het ontbijt is het tijd om uw auto weer te starten! 

  Vandaag rijdt u via Vielsalm (België), Aubel (België) naar Lanaken (België) om uiteindelijk weer bij het prachtige Kasteel Bloemendal in Vaals te finishen. Mocht u ‘s ochtends en/of ‘s middags willen genieten van een heerlijke versnapering kunt u hiervoor enkele suggesties vinden in uw roadmap.

  Bij kasteel Bloemendal kunt u eventueel nog genieten van diverse culinaire versnaperingen en heeft u de mogelijkheid om uw getaway te verlengen met een extra overnachting.

  Route

  De exacte route is nog een verrassing. Op onderstaande kaart ziet u de regio waarin de route ‘Benelux De Luxe’ gereden wordt.

  FAQ

  Op welke dag vindt de Getaway plaats?

  U kunt op elke gewenste dag de Getaway rijden! Uiteraard op basis van beschikbaarheid. De beschikbaarheid van deze Getaway is lastig in het weekend en dient op tijd gereserveerd te worden.

  Heb ik ervaring nodig voor het rijden van deze Getaway?

  Nee, deze Getaway is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u zich inschrijft kunt u een keuze maken uit twee niveau’s: ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’

  Wat kan ik verwachten bij elk niveau?

  De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

  Hoe ontvang ik de routeboeken?

  Wanneer u zich heeft ingeschreven, wij de beschikbaarheid hebben gecheckt en uw boeking definitief hebben gemaakt, ontvangt u het routeboek met rallytools thuisgestuurd.

  Moet ik verder nog iets meenemen?

  2 smartphones en smartphone laders voor in de auto. U heeft een smartphone nodig voor twee dingen: Tijdens het navigeren zult u rijafstanden moeten opmeten. U kunt de dagteller van uw auto gebruiken, maar handiger is een app op uw telefoon. Op een andere telefoon gaat u tijdens het rijden letters vinden met de Rallycheck app. Dit is niet verplicht, maar wel een leuke toevoeging voor meer rallygevoel! Dus in het kort, 2 smartphones: één voor het meten van rijafstanden, één voor het vinden van letters.

  Welke apps heb ik nodig?

  Voor het opmeten van rijafstanden raden wij voor Android telefoons GPS Tripmeter aan en voor Apple telefoons Rallytracks. Voor het vinden van letters onderweg gebruikt u de Rallycheck app, dit is een speciale app die is ingericht voor Getaways Bcause. Alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play Store op uw smartphone.

  Wanneer u een Getaway boekt, ontvangt u een uitleg over het instellen en gebruik van de betreffende apps.