Even

helemaal

op weg

  • your individual road experience
  • samen sturen door prachtige landschappen
  • kom tot rust op prachtige locaties

Your individual road experience

Maak dat u weg komt, in stijl.

Getaways route

Het is vrijdag, uw bolide en uw humeur zijn in showroomconditie. Samen met uw gezelschap wordt u bij de start hartelijk ontvangen met heerlijke koffie en appeltaart nét uit de oven. U ontvangt uw routeboek en navigatie-app en dan begint het avontuur… let’s get away.

De weggetjes lijken onvindbaar en steeds verder dringt u door in het landschap dat u toch eigenlijk wel dacht te kennen. Na een uitstekend verzorgde lunch en een tocht met spectaculaire uitzichten, komt de overnachtingslocatie in zicht… ‘Wat? We slapen in een kasteel?’

Overnacht als een vorst Verblijf op de meest bijzondere overnachtingsplekken Ontdek de kleinste weggetjes door de mooiste landschappen Ontsnappen was nog nooit zo leuk

Wij kennen
alle geheimen

Als route-experts laten wij een gebied van z’n mooiste kant zien. De allermooiste, kleinste weggetjes verbinden wij tot een prachtige tour. Met bijtankmomenten als u en uw auto eraan toe zijn. 

Eten en slapen
als een vorst

In onze Getaways zijn alleen bijzondere overnachtingsplekken en toprestaurants opgenomen. De allerbeste kwaliteit is voor ons de basis.

Aan alles
is gedacht

Tijd samen doorbrengen levert waardevolle herinneringen. Wij zien het als een eer om de tijd die u samen met uw familie, vrienden of relaties doorbrengt zo goed mogelijk in te vullen. 

Kies uw favoriete Getaway

Even bijtanken

Blijf op de hoogte van onze Getaways

Ontvang nieuwe arrangementen en acties in uw mailbox