Getaway

Salland

  • 2 x 1,5 uur sturen
  • 132 km route
  • Inclusief finish pakket en gebruik app
  • Te boeken vanaf € 85,-

Arrangement

2 x 1,5 uur

Navigeren

Makkelijk of uitdagend

Route

Dalfsen - Haarle

Beschikbaarheid

Iedere dag

Salland

(6 Recensies)

Deze Getaway Salland (voorheen Drive Through Salland) is een leuke activiteit voor het hele gezin; u gaat er samen met uw partner of gezin op uit!

Een start bij Asperge- en fruittuinderij Van der Kolk in Dalfsen. Vervolgens een rit door het mooie Sallandse landschap. U zult uiteindelijk finishen bij Asperge- en fruittuinderij Van der Kolk. Hier ontvangt u een pakket met verse producten.

Getaway boeken

Overige Getaways

Even bijtanken

6 Recensies
Sorteer op:BeoordelingDatum

Edwin

Echtpaarreiziger

Erg leuke rit! Afwisselend en goed georganiseerd.

9 mei 2021

Anoniem

Gezinsreiziger
6 mei 2021

Jan Mulder

Echtpaarreiziger

Het was voor ons de eerste keer dat we op deze, of vergelijkbare manier, een route reden. Vaak via ANWB routes of i.d en ook op de Tom Tom. Het was even wennen maar het ging daarna prima maar toch met een gezonde spanning. De route was prachtig om te rijden met heel veel mooie plekjes en we werden van begin tot het eind enorm goed verwend. Klasse!!! Ik kan het iedereen aanraden om te rijden want je hoeft helemaal geen expert te zijn.

5 mei 2021

Tim de Raadt

Echtpaarreiziger

Geweldige en eerste rally ervaring door een voor ons onbekend en mooi stukje Nederland. Moeten onze rallytechnieken nog wel aanscherpen. Nemen zeker nog deel aan andere rally(s)! Aardige en gastvrije ontvangst bij start en finish!

6 april 2021

Hettie

Gezinsreiziger

Hele mooie route. Goed geregeld . Incl eten en toiletpauze. Aanrader. De startaccommodatie is heel mooi. Ook leuk voor families. Eindpunt ook mooi. Jammer dat er ivm corona weinig kon maar dat werd goedgemaakt door de gastvrijheid van de eigenaren/personeel van de accommodaties waar je startte en eindigde.”

6 april 2021