Het

Groene Hart

  • 2 x 1,5 uur sturen
  • 112 km route
  • Leuk finish pakket
  • Te boeken voor € 85,-

Arrangement

2 x 1,5 uur

Navigeren

Makkelijk of uitdagend

Route

Utrecht - Nieuwveen

Beschikbaarheid

Iedere dag

Het Groene Hart

(3 Recensies)

Deze Getaway (voorheen Drive Through) is een leuke activiteit voor het hele gezin; u gaat er samen met uw partner of gezin op uit! Met een routeboek op schoot navigeert u (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen en laat u zich verrassen door het prachtige landschap van Het Groene Hart.  

Deze getaway start in Utrecht. Vervolgens een rit door het Groene Hart. Laat u verrassen door een bijzondere omgeving, langs stromende wateren en pittoreske Oud-Hollandse dorpjes. Bij de finish ontvangt u een pakket met verse producten om lekker thuis op de bank te nuttigen.

Getaway boeken

Overige Getaways

Even bijtanken

3 Recensies
Sorteer op:BeoordelingDatum

Joke Lemmen

Gezinsreiziger

We hebben deze route gereden op Koningsdag, met zonnig weer. Het is een hele mooie route met veel smalle weggetjes langs het water. Het was helaas veel te druk met fietsers. De lunch was prima geregeld op een leuke locatie dat we buiten konden eten. Begin en eindpunt was ook verrassend we hebben daar onder het genot van een drankje ‘koek gehapt en spijker gepoept’.”

5 mei 2021

Rutger Kwant

Echtpaarreiziger

De Drive Through was netjes verzorgd. Duidelijk routeboek, fraaie route en verrassende locaties. Goed verzorgd lunchpakket. De route is echt leuk om te rijden, maar voor echt ervaren rallyrijders is de uitdagende variant eigenlijk niet “spannend” genoeg. Een “Experienced” variant zou hiervoor misschien een optie kunnen zijn in de toekomst?

8 april 2021