Cars and Diamonds

Cars and Diamonds

Nieuw!
vanaf€ 85,-p.p.

Ga door met boeken

Opslaan op verlanglijstje

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijstje is een account vereist

2660

Daarom Getaways Bcause

 • Wij kennen alle geheime weggetjes
 • Eten en slapen als een vorst
 • Aan alles is gedacht

Heeft u een vraag?

Aarzel niet bij onduidelijkheden of wanneer u een experience wilt samenstellen naar uw eigen wensen. Wij staan voor u klaar!

+ 085 773 6006

info@getawaysbcause.nl

Cars and Diamonds. Van Louwman Exclusive te Utrecht naar GASSAN Diamonds te Amsterdam. Lust voor het oog. Laat u verrassen door onze luxury partners en de bijzondere omgeving; langs stromende wateren en pittoreske Oud-Hollandse dorpjes… inclusief lunch!

Let’s getaway the Classy way!

 • 1-daags arrangement
 • Makkelijk of Uitdagend
 • Utrecht - Amsterdam
 • Gehele jaar beschikbaar
 • Coronaproof
Arrangement

voor 2 personen

 • Ontvangst en start bij Louwman Exclusive
 • 2 keer 1.5 tot 2 uur touren over de mooiste weggetjes tussen Utrecht en Amsterdam
 • Een routeboek met diverse routesystemen (keuze makkelijk of uitdagend)
 • Compleet verzorgde lunch door Restaurant Dengh te Utrecht
 • Finish en rondleiding inclusief een heerlijk glas champagne bij GASSAN Diamonds te Amsterdam
Programma

Uw Getaway ‘Cars and Diamonds’ start bij Louwman Exclusive te Utrecht met een kopje koffie. Na het ontvangst gaat u van start met het eerste gedeelte van de rally. Na de eerste etappe ontvangt u bij Restaurant Dengh te Utrecht een overheerlijke lunch. De sfeer en ambiance zijn perfect. U voelt zich hier direct thuis! Een heerlijk drankje en diverse culinaire verrassingen staan hier op u te wachten.

Het is tijd om te starten met de tweede etappe die finisht in Amsterdam. Laat u verrassen door een bijzondere omgeving, langs stromende wateren en pittoreske Oud-Hollandse dorpjes. De finish van uw Getaway vindt plaats bij GASSAN Diamonds. Ook hier wordt u rondgeleid en zult u het vakmanschap van de diamantslijpers ervaren en ziet u het bewerkingsproces van de ruwe diamant tot een oogverblindende briljant. Uw gastheer of gastvrouw vertelt u in tussentijd alles over de oorsprong van diamanten en de geschiedenis van de diamanten in Amsterdam.

Na afloop van de rondleiding ontvangt u een glas Champagne en heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de prachtige vernieuwde Boutique op de begane grond en de Rolex store. Uiteraard kunt u naderhand op eigen gelegenheid het bruisende Amsterdam verder verkennen.

Boek uw Cars and Diamonds Getaway en laat u verrassen. Kies het aantal personen, de datum en het gewenste tijdstip (iedere dag beschikbaar m.u.v. maandag). U ontvangt een e-mail ter bevestiging (check ook uw spam box). Kunt u de gewenste tijd en datum niet selecteren, dan is deze helaas volgeboekt.

Opties

optioneel bij te boeken

 • Diverse excursies in Amsterdam
 • Overnachting in Amsterdam
 • Combinatie van een overnachting bij Krasnapolsky in Amsterdam en een exclusief bezoek (volgende dag) met lunch aan Scotch Whisky International in Sassenheim
Route

De exacte route is nog een verrassing. Op onderstaande kaart ziet u de regio waarin de route ‘Cars & Diamonds’ gereden wordt.

Boeken
FAQ

Op welke dag vindt de Getaway plaats?

U kunt op elke gewenste dag de Getaway rijden! Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Heb ik ervaring nodig voor het rijden van deze Getaway?

Nee, deze Getaway is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring. Wanneer u zich inschrijft kunt u een keuze maken uit twee niveau’s: ‘Makkelijk’ of ‘Uitdagend’

Wat kan ik verwachten bij elk niveau?

De routes van beide niveaus zijn hetzelfde, alleen het niveau van navigeren verschilt. Het navigeren op niveau ‘Makkelijk’ is geschikt voor iedereen (kinderen vanaf 10 jaar). U rijdt een route door middel van eenvoudige routesystemen zoals bol-pijl en foto trajecten, er wordt niet genavigeerd op kaarten. Het niveau ‘Uitdagend’ is geschikt voor personen die naast lekker touren ook een beetje uitdaging zoeken. Bol-pijl en foto trajecten worden daarom afgewisseld met navigeren op kaarten.

Moet ik verder nog iets meenemen?

1 smartphone, een smartphone houder en een smartphone lader voor in de auto. U heeft uw smartphone nodig voor het gebruik van de Rallycheck app. Met deze app meet u uw rijafstanden op en vindt u letters onderweg! 

Welke app heb ik nodig?

Voor het vinden van letters onderweg gebruikt u de Rallycheck app, dit is een speciale app die is ingericht voor Getaways Bcause. Voor het opmeten van rijafstanden kunt u de Rallycheck app gebruiken. Wilt u de afstanden liever meten via een andere smartphone dan raden wij voor Android telefoons GPS Tripmeter aan en voor Apple telefoons Rallytracks. Alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play Store op uw smartphone.

Wanneer u een Getaway boekt, ontvangt u een uitleg over het instellen en gebruik van de betreffende apps.